dimarts, 5 d’abril del 2016

Fogonet Tatonka



Ja he provat el nou fogonet Tatonka, que ens durem a les nostres rutes cicloturistes i a les nostres excursions. Ja no tenim excusa per no gaudir d'un bon café en qualsevol moment.


Es tracta d'un fogonet d'alcohol de cremar, però podràs fer servir qualsevol combustible líquid que puguis aconseguir durant la teva ruta. Es molt versàtil.

Perquè et facis una idea, amb 20ml d'alcohol de cremar, el teu fogonet escalfarà aigua durant 15 minuts, però només et caldran uns 11 minuts per bullir 300ml d'aigua (la taça gran que porta el kit).




El kit està compost per un paravent amb dues anelles de subjecció, el fogonet, i dues taces, una individual (150ml) i una doble (300ml). Tot queda degudament empaquetat dins de les dues taces i porta una bossa de transport. El conjunt pesa 541gr verificats.

Està pensat per escalfar aigua i fer-ho servir amb menjar liofilitzat, però sempre pots dur una minicafetera i altres accessoris, com ara paelles per preparar-te els àpats. Només has de tenir en compte la quantitat de combustible que has de fer servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada