divendres, 3 de juliol del 2015

A la platja en bicicleta

"...anar a la platja a torrar-se i agafar aquell color de gamba tant típic de l'estiu..."


El sol ja escalfa de valent a primera hora del matí. Doncs es el moment d'anar a la platja a torrar-se i agafar aquell color de gamba tant típic de l'estiu. Però sempre amb filtre 50, sense imprudències.

Si estàs a Sabadell, i no et ve de gust agafar el cotxe, doncs, en bicicleta pots arribar-te al fòrum o a Badalona en quatre pedalades pendent avall.

El secret està en resseguir els rius Ripoll i Besos, fins arribar a mar. 

"...Un cop al costat del riu, ressegueix-lo corrent avall si vols arribar a mar..."


Des de Sabadell pots apropar-te al riu des de diferents llocs. Des de la Torre de l'aigua, des de les pistes d'atletisme, o des de la Bassa. Un cop al costat del riu, ressegueix-lo corrent avall si vols arribar a mar. Aniràs passant d'una riba a l'altre. 


Hi ha dos punts conflictius, un és a l'alçada de la carretera de la carretera de Mollet, què l'has de passar per sota per anar a buscar el pont que travessa el Ripoll, i agafar un camí que comença en el Garden que hi trobaràs a l'altre banda. I l'altre punt es a Moncada, que hi ha un tram urbà per enllaçar amb el Besos.

En qualsevol cas, pots trobar el track a wikiloc gràcies a Jordi Graells.

La tornada, després de la solana, si tens forces i et ve de gust, la pots fer pedalant. Però tingues en compte, que ara serà pujada, es poca pendent però es nota. I també hauràs de tenir en compte el vent en el tram del Besos, què si és de muntanya a mar, ho notaràs molt.



Per altre banda, sempre pots agafar al Renfe a Arc de triomf. Arribar-se és molt fàcil, passant pel passeig marítim, fins al zoo i al parc de la ciutadella, i pujar passeig Sant Joan fins a l'estació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada