dijous, 1 d’octubre del 2015

Canal du Midi. 5a Etapa d'Avinyonet a Toulouse

"...Per no perdre el costum de llevar-nos d'hora, a les 7:00 ja estem esmorzant i recollint l'acampada..."






Per no perdre el costum de llevar-nos d'hora, a les 7:00 ja estem esmorzant i recollint l'acampada. Sabem que ens queden unes 4 hores fins a Toulouse, sense comptar les parades per anar descansar i agafar forces de nou.



"...Els camps es tornen grocs a mesura ens apropem a Toulouse..."



Deixem el camping, acomiadant-nos de altres cicloturistes que fan el recorregut invers. La resta continua dormint. 


En aquest darrer tram no veiem barcasses navegant pel canal. El camí es completament asfaltat, i no sempre va paral·lel al canal. Puja i baixa. De vegades s'allunya una mica, i d'altres s'apropa. A cada enclusa hi ha serveis per ciclistes. Lavabos, fonts, etc... Trobem molts mes gent en aquesta part del canal, caminant, corrents, fent bicicleta en família.



Els camps es tornen grocs a mesura ens apropem a Toulouse. Passem camps de girasols pedalada a pedalada.


Aquesta etapa se'ns fa molt curta. L'entrada a Toulouse per la zona sud es fa a través d'un port allargat  atapait de vaixells i de poligons industrials. Un cop passem la nau de Airbus ja sabem que ens queda molt poc.



"...Unes pedalades mes i arribem a l'estació de trens..."




Unes pedalades mes i arribem a l'estació de trens, i per tant a l'hotel que està just davant.

Ja estem a Toulouse, amb hotel reservat i em sembla que no podré contestar un dels dubtes que des de l'inici del viatge em rondava pel cap.

Perquè no s'ha d'anar de camping a Toulouse?.




RECORREGUT: 50,5KM

DIFICULTAT: FÀCIL - MIG

OBSERVACIONS:
DES DEL PORT DE LAURAGAIS FINS A TOULOUSE EL CAMÍ ÉS ASFALTAT, PERÒ NO VA ESTRICTAMENT PARAL·LEL AL CANAL, I PER TANT, A VEGADES PUJA I BAIXA. AQUESTA TENDÈNCIA I EL CANSAMENT ACUMULAT FA QUE SIGUI PESAT. JA NO ES VEUEN VAIXELLS CIRCULAR PEL CANAL I ES TORNA MONÒTON. A PARTIR D'AQUI, EN CADA ENCLUSA POTS TROBAR SERVEIS I PUNTS D'AIGUA, COSA QUE ABANS NO PASSAVA. PERD EL SEU ENCANT, PER ANAR GUANYANT URBANITAT.

L'ENTRADA A TOULOUSE ES RÀPIDA I NO ES FA LLARGA. DEIXAR LES INDICACIONS DE LES FLETXES VERMELLES QUE ET PORTEN A L'ENLLAÇ DEL CANAL DE LA GARONNE, I CONTINUAR EL CANAL PER ANAR AL CENTRE DE TOULOUSE I A L'ESTACIÓ DE TRENS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada