divendres, 8 de maig del 2015

A la feina en bicicleta



Per sentir-se actiu i amb energia cada matí quan arribes a la feina, no necessites cap estimulant ni vitamines en càpsules. Tampoc et cal el cafè doblement carregat de cafeïna. Tan sols agafa la bicicleta i ves a la feina pedalant. La bicicleta, com qualsevol altre exercici, reactiva el cos, i t'omple d'energia. L'avantatge de la bicicleta vers caminar o corre, es que pots realitzar un tram mes llarg amb menys esforç i temps. I si et dosifiques, ni tan sols sues.


"...Per sentir-se actiu i amb energia cada matí... agafa la bicicleta i ves a la feina pedalant..."


Cada matí que m'apropo a la feina en bicicleta, estic mes dinàmic i rendeixo mes en les meves tasques. Potser no es mesurable o quantificable fàcilment, però del tot segur, que ho faig millor. Ja fa un parell d’anys que faig servir la bicicleta, amollant horaris, de forma regular. Potser aquest darrer any 2015 es mes irregular que els altres. 



"...aconsegueixo una salut corporal i mental envejable...."



Si hem de mesurar els beneficis d’alguna forma, podem mirar la despesa en carburant, i començar a restar mes rera mes. També podem observar que ja no pagues l'assegurança del vehicle que tenies. De quin vehicle parlem?. Ja no tenim vehicle, i només en lloguem un quan realment ens cal. Ja heu vist que exagero. Només fent els comptes de benzina que no faig servir és suficient.



"...Puc estar-se hores i hores parlar-ne dels beneficis, i potser alguns segons parlar-ne de les desavantatges..."



Per altre banda aconsegueixo una salut corporal i mental envejable. L’estrès, i les càrregues de treball son mes suportables, si sap que al acabar el dia, tindràs la teva dosi de bicicleta. Aprofiteu ara, perquè quan les farmacèutiques descobreixin els beneficis que aporten, del tot segur que fan que l’Estat les prohibeixi… I el meu colesterol, ara si que està a ratlla. Cada dia em suplica que em mengi un croissant, però no, el tenim a dieta de bicicleta i aliments sans i bons.



Puc estar-se hores i hores parlar-ne dels beneficis, i potser alguns segons parlar-ne de les desavantatges. El que està clar, que qui vol ho fa, i qui no, es busca una excusa, a vegades amb mes o menys encert.


Així doncs, si voleu saber mes, ho haureu de provar en les vostres pròpies carns, fibrades, musculades, però sobre tot sanes. ;-)




"...si voleu saber mes, ho haureu de provar...."










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada