dilluns, 4 de maig del 2015

Girona Bike World



El Girona Bike World o com Girona promociona la bicicleta és un congrés de 2 dies i una fira de 3 dies, on es tracta el futur de la bicicleta, dins de la província Gironina.  El congrés celebrava la cinquena edició, i la fira celebrava la seva primera edició.

Vaig anar a la fira, ja que el cost del congrés, sobre el paper molt ben organitzat, estava per sobre de les meves capacitats econòmiques. La fira, si et generaves la invitació a través de la web, l'accés era de franc, sinó costava 4€ per persona.


El primer que et trobes quan arribes a la fira de Girona, venint de Sabadell, es que el recinte es petit, però el van aprofitar bé. Tot el perímetre interior del recinte estava ocupat per estants de turisme en bicicleta i/o rural, i tendes de bicicletes on tenien actives ofertes dins de l'entorn de la fira.


L'oval central, hi havia la zona d'activitats, proves i exhibicions, amb el muntatge d'un petit bikepark. Passant per la ruleta ciclista, les proves de trial infantil, per petits i no tant petits, proves de bicicletes elèctriques i normals, a l'oval i en un circuit exterior amb una pendent forta.




A part del estant de turisme i el de Girona, presentat la Pirinexus, mancaven estants dedicats a la promoció de rutes locals. Evidentment que hi havia rutes, però sempre dins d'un pack d'estancia rural, guia, lloguer, etc..., que suposava un cost, depenen de la butxaca, mes o menys elevat.





Vaig provar vaires bicicletes elèctriques, i vaig entendre per fi, el perquè de la diferencia de preu d'unes i de les altres. Si ens centrem en les MTB, la diferència de preu, moltes vegades elevada, definia l'empenta, autonomia, detalls i eficàcia de la bicicleta.





Hi havia alguna oferta molt ajustada, en la majoria de casos inapreciables. Si volies adquirir alguna cosa, havies de dur un maletí força carregat.

D'entre les activitats, la mes atractiva era el looping amb una bicicleta. Us deixo un vídeo.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada