dimecres, 6 de maig del 2015

La importància dels detalls

"...Porto dies pensant sobre aquest post, i com expressar què els detalls, són el que diferencien una bicicleta d'una altre..."

Porto dies pensant sobre aquest post, i com expressar què els detalls, són el que diferencien una bicicleta d'una altre. En essència, el quadre, dues rodes, i el mànec ja conformen una bicicleta, però pensar que els pedals, han de ser d'alumini negra, perquè formen conjunt amb el plat, cadena i pinyó, o les rodes han de ser clàssiques, perquè, el look que conformen el mànec encintat, amb les llums cromades, i les cistelles així ho promouen.

Els detalls son allò que defineix la teva bicicleta. Els cables seran visibles?. Les fundes, de quin color i per on passaran?. El seient, ample i clàssic o estret i modern. Amb marxes o sense, fixa o no. Cadascun dels racons de la bicicleta amaga algun detall, que s'ha de cuidar al màxim.

"...Els detalls son allò que defineix la teva bicicleta..."

Aquí us revelo algun dels detalls i adaptacions específiques que he cercat o realitzat per a la Rabasa-Derbi.

 El portaequipatges de sèrie, sense cromat i pintat del mateix color del quadre, s'integra perfectament amb el conjunt, i visualment deixa de ser una part afegida, per formar-ne part de la bicicleta com tota una peça. Es subjecte amb els tirants que d'origen fixaven els parafangs i amb unes brides plastificades en negre. Els tirants s'han agut d'escorçar.

"...El portaequipatges de sèrie, sense cromat i pintat del mateix color del quadre, s'integra perfectament amb el conjunt..."

El mànec, de passeig, encintat, amb les manetes de fre senzilles i clàssiques, la cistella serà vermella (a la fotografia es negre ja que estava provant el suport fet a mida), durà dos llums led, d'estil clàssic i cromades. La potència és la original.

Cadascun dels cargols, ha esta netejat, i polit amb un paper abrasiu de gra molt fí. Els cables de fre sobrant, ha estat tallat i s'ha col·locat un terminador. S'ha adaptat una platina metàl·lica per subjectar el llum del darrera. Els cargols nous, son cromats i porten el sistema antilliscant, que no permet que s'afluixin. La dinamo, d'última generació, no deixa de ser exactament, com les que duia originalment. El seient original, folrat amb una tela, en que el disseny i el color no son per casualitat, el que va ser causal, va ser la procedència (veieu post sobre el seient)

"...el disseny i el color no son per casualitat, el que va ser causal, va ser la procedència..."

em deixo al tinter molts detalls, però per acabar el post només em queda dir, cuideu els detalls, son importants i marquen la diferència.

"Cuideu els detalls.... són importants i marquen la diferència!!!..."





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada