dilluns, 27 d’abril del 2015

Can Gambús: el pulmó oest de Sabadell


Tenim un bon pulmó a la zona oest de Sabadell. Can Gambús. Aquest pulmó es molt actiu els caps de setmana, amb mini concerts a la Capella, festes d'aniversari, parc infantil amb nombrosos gronxadors, xarxes, i altres circuits, nombrosos camins per passejar, sol i ombres per arreu, un parell de bars (la capella i el niu)...


"Tenim un bon pulmó a la zona oest de Sabadell."

Can Gambús t'acull, per tal que gaudeixis del moment, i puguis relaxar-te o esbargir-te segons et calgui. Però, i ha d'haver però, asseure's a la gespa continua sent un perill. Allà, on menys t'ho esperes trobes la mina, que cert propietari de gos, ha decidit no recollir, i evidentment, prèviament ha decidit que era un bon lloc, on el seu quisso podia fer les seves necessitats. Porc. Em sembla que no té un altre nom.


"Can Gambús t'acull, per tal que gaudeixis del moment, i puguis relaxar-te o esbargir-te segons et calgui."

Can Gambús. Envoltat per carrils bici, deslligats de la resta de Sabadell, com si s'hagués dissenyat una pista ciclista per donar voltes al parc. Excels. La tasca de urbanisme no té un altre qualificatiu. Incrementem el nombre de kilòmetres de carrils bici d'una tacada... però compte, per arribar des del centre, tan si com no, has d'anar per la carretera de Terrassa/Barcelona. La normalització i urbanització de la qual, resta pendent en un consistori aturat, al redisseny d'una ciutat per una de mes verda i saludable. Per una ciutat pensada per les persones, i no pels automòbils.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada